Ulkonäkö voi pettää

Tänään Freddy sai sitten lopullisen tuomion, kastraatio häämöttää lähitulevaisuudessa. Mammaa ei enää tyttöjen jahtaamiset naurata. Tänään oltiin lepposalla metsälenkillä, kun yllättäen jostain pöllähtää nainen koiransa kanssa. Freddy pysähtyi ja kääntyi katsomaan minua. Kutsuin ja koira ottaa pari askelta toista koiraa kohti ja pysähtyy siihen. Jos sillä olisi sormet olisi keskimmäinen varmasti ollut pystyssä minulle osoitettuna. Kutsuin uudestaan ja Freddy kääntyi katsomaan ja hiippaili taas muutaman askeleen toisen koiran suuntaan. Lähdin sitten päättäväisesti kävelemään toiseen suuntaan. Käveltyäni vähän matkaa käännyin katsomaan, tuleeko Freddy perässä. Ei tullut. Seisoi edelleen paikoillaan ja katteli minuun päin. Heti, kun käännyin katsomaan, Freddy säntäsi suoraan toisen koira luo ja minä menin kiroten perässä. Ja siellähän tämä casanova olikin jo hyppimässä löytämänsä tytön selkään. Nolona hain sen sieltä pois ja pyytelin kovasti anteeksi. Toisen koiran omistajaa ei onneksi haitannut vaan hymyili vaan ja kysyi Freddyn ikää. Vastauksen kuultuaan purskahti nauruun. Kuten sanottu, mammaa ei naurattanut.

Jos pysytään tämänhetkisessä suunnitelmassa, loppuvat Mr. Casanovan seikkailut casanovana ennen kesälomaa. Tietysti osa käytöksestä johtuu varmaan myöskin murkkuiästä, mutta kastraatio kuulostaa silti houkuttavalta. Silti vähän epäilyttää. Pelottaa, että siitä tulee sitten ihan lihapullaksi paisunut lapanen. Hienoinen rauhoittuminen olisi toivottavaa, mutta pelkään sen rauhoittuvan liikaa. Samoin mietityttää, että onko se vielä liian nuori. No, mietitään vielä, viikon päästä mennään taas näyttämään jalkaa niin keskustellaan sitten samalla siitä.

Sunnuntaina alkaa arkitottelevaisuuskurssi, huomenna olisi tarkoitus keitellä elimiä nameiksi. Äiti hyppii riemusta (äitiä ei myöskään innosta ajatus verivarastosta pakastimessa verijälkeä ajatellen). Mietin pitkään, että mennäänkö toko-kurssille vai arkitottelevaisuuskurssille, mutta päätin sitten kuitenkin mennä ihan vaan arkitottelevaisuuskurssille, kun se arkitottelevaisuus on nyt tällä hetkellä se tavoite numero 1. Innolla odotetaan, luennon perusteella vaikutti ihan asialliselta kurssilta.