Vappu alkaa kylläkin olla jo ohi, mutta joka tapauksessa, hauskaa vappua kaikille blogin lukijoille! En kyllä ole ollenkaan varma lukeeko kukaan edes tätä blogia :p Tänään tuli kylläkin yksi kommentti, muttaah... No, sittenpähän kirjoittelen täällä ihan omaksi ilokseni, jos ei kukaan lueskele tätä. Mitäpä siitä :)

Kävin Freddyn kanssa metsässä vähän palloilemassa ja räpsin tietysti samalla vähän kuvia. Ei niistä kovin kummosia tullut, tässä nyt kaksi melkein julkaisukelpoista kuvaa:

Vappuna ei olla puuhailtu mitään erikoista, mitä nyt ollaan vähän serpentiineillä leikitty. Serpentiinit on kyllä aika jänniä. Naapurin kakarat innostui räjäyttelemään jotan "vappuraketteja", mutta Freddyä ei pelottanut ollenkaan :) Meillä kun on kotonakin yleensä niin paljon meteliä, niin kyllähän siinä oppii olemaan pelkäämättä...

Käytiin tänään myös Tapiolassa ihmettelemässä vappua. Freddyä vähän jännitti, mutta oli kuitenkin tosi rauhallinen :) Välillä täytyy kyllä sanoa aika tiukasti vastaantulijoille, että se pentu ei ole mikään julkinen lelu. En voi muuta kuin ihmetellä, miten ihmiset kehtaavat tulla noin vain silittelemään toisten koiraa kysymättä lupaa. Tänäänkin eräs mies tuli vaan meidän luokse ja nosti ihan muina miehinä Freddyn syliin, eikä sanonut yhtään mitään :o Käveli vaan luokse ja nappasi koiran syliin ja alkoi leperrellä sille! No, kaipa tuokin vähenee sitä mukaa kun koirallekin tulee lisää ikää.

Nyt pitääkin jo lähteä pissittämään koiraa, hauskaa vapun jatkoa kaikille!