Taas on ollut vähän taukoa kirjoittamisesta, hirveesti on ollut kiireitä koulun ja luistelun kanssa. Huomenna on kuitenkin vikat kokeet koulussa, sen jälkeen on pelkkää löysäilyä. Ihanaa! :)

Taas on ehtinyt tapahtua paljon asioita. Viime viikolla tuli täyteen kuukausi siitä, kun Freddy tuli meille. Tuntuu kuin se olisi ollut meillä aina. Huomenna ikää tulee täyteen kolme kuukautta ja ekat rokotuksetkin on huomenna. Vähän jännittää, että meinaako Freddy syödä eläinlääkärin :p Olisin ehdottomasti halunnut mennä mukaan lääkäriin, mutta joutuisin olemaan poissa osan vikasta tunnista ja se on juuri se tunti jolla meillä on koe, joten en voi oikein ottaa sitä vapaaksi :( Täytynee vain tyytyä äidin kertomukseen visiitistä.

Toissapäivänä kävimme Freddyn kanssa tallilla tutustumassa hevosiin. Olin varma että se pelkäisi hevosia ihan hirveesti, mutta toisin kävi. Sitä sai ennemminkin olla kiskomassa pois sieltä hevosten luota, ettei vain jäisi jalkoihin. Siltä puuttuu itsesuojeluvaisto ihan kokonaan. Tallilla törmäsimme kaveriini ja jumituimme sitten sinne joksikin aikaa. Freddy sai juosta vapaana viereisellä pellolla ja sillä oli tosi hauskaa. Se totteli tosi hienosti ja pysyi meidän lähellä vaikka vähän matkan päässä juoksenteli viisi cockerspanielia vapaana. Päästiin sitten kuitenkin lopulta kotiin, vaikkei rahat meinanneetkaan riittää bussilippuun.

Tänään ajattelin sitten että voitaisiin ehkä mennä leikkimään Junon kanssa. Siitä oli jo jonkin aikaa kun Freddy viimeksi pääsi leikkimään Junon kanssa. Erikalla, Junon omistajalla, ei ollut tänään mitään ohjelmaa, niin suunnattiin sitten sinne päin :) Koirien on parempi leikkiä siellä, kun meidän piha ei vielä ole aidattu. Toivottavasti se aita saadaan pian pystyyn, Freddyn mielestä naapureiden pihalla on niin paljon hauskempaa... Mutta takaisin asiaan. Freddy tietää nykyisin jo puolesta välistä matkaa, että nyt ollaan menossa Junolle, ja siinä vaiheessa se alkaa kävellä tosi lujaa ja häntä vispaa koko ajan.

Pojilla oli taas tosi hauskaa ja leikit oli tuttuun tapaan melko rajuja. Ulkona oli todella lämmin ja koirat joivat vettä ahkerasti :) Tällä kertaa sain otettua enemmänkin kuvia ja osasta tuli todella hauskoja. Tässä olisi muutama, niitä löytyy paaaaaaljon lisää, mutta on tässäkin näitä jo jonkin verran, olkaapa hyvät:


"Lälläslää"


Freddy hengästyneenä


Juno söpistelee


Hurja peto


Viisaita otuksia


Tappaja kaataa saaliinsa


Freddy ehti vilkaista kameraa


Hurja taistelu meneillään


Ja taas jotain ihme pompiskelua ja Junon edustusilme


Hurtat solmussa


Juno tekee kuperkeikkaa


Meidän vauhtihirmu :)


Juno hengähdystauolla


Juomatauolle menossa

Minulla on muuten jonkin verran videopätkiä Freddystä, niin yhdistelen niitä jotenkin ja laittelen sitten tänne joku päivä :)