Viime päivityksestä on kulunut jo jonkin aikaa. Ei oikein ole ollut mistä kirjoittaa. Itse olen ollut hirveesti poissa kotoa, ensin viikon riparilla ja sitten heti perään viikon luisteluleirillä. Eilen tulin sieltä kotiin.

Tosiaan, juhannuksen jälkeen lähdin heti riparille. Ripari alkoi torstaina ja sunnuntaina oli tutustumiskäynti. Freddykin pääsi mukaan, enhän minä olisi koko leiriä kestänyt näkemättä sitä :D Freddy saikin sitten luonnollisesti olla huomion keskipisteenä, eihän kukaan malttanut olla pitämättä näppejään irti siitä. Hienosti Freddy suhtautui saamaansa huomioon.

Riparin jälkeen olin päivän kotona ja sitten taas leirille. Pikkusisko oli leirin aikana harjoitellut Freddyn kanssa istumista ja maahanmenoa ja sainkin puhelun ylpeältä siskolta; Freddy meni maahan ilman, että sisko oli osoittanut lattiaa sormella. "Istu" ja "maahan" menevät vielä vähän sekaisin, mutta hyvin menee silti.

Tänään Freddy ja Juno saivat leikkiä, ne jaksoivat taas riehua käsittämättömän pitkään, vaikka olikin lämmin. Vettä kului mukavasti. Illalla Freddy säikäytti minut ja äidin aika pahasti. Pikkuveli oli jättänyt pihvinsä syömättä ja se oli jäänyt pöydälle. Veli ei myöskään ollut muistanut työntää tuoliaan pöydän alle, joten Freddy pääsi helposti hyppäämään tuolille ja nappasi pihvin pöydältä. Minä sitten tietenkin yritin saada sitä siltä pois, mutta eihän se pihvistä suostunut luopumaan. Se juoksi karkuun ja yritti samalla hotkia pihviä minkä ehti. Pihvi oli kuitenkin iso ja kun tuollainen pentu yrittää syödä sitä niin nopeasti kuin pystyy, siitä seuraa se, että koira meinaa tukehtua. Paniikissa yritettiin saada pihviä ylös Freddyn kidasta. Se sai sen kuitenkin onneksi itse ylös. Kyllä siinä aika pahasti säikähti.

Huomenna tosiaan lähden Freddyn kanssa mökille, bussilla matkustetaan kaksi tuntia. Sieltä menen suoraan kaverin vuokramökille ja Freddy tulee tietysti mukaan. Jännittää vähän että mitä siitäkin tulee, tuhojen korvaaminen saattaa käydä minulle kalliiksi :p

Tästä oli tarkoitus tulla tosi lyhyt kirjoitus... No, nyt kävi näin. Kuviakaan ei tällä kertaa ole, kun en ole ehtinyt kuvailla. Mökillä pitäisi saada sitten kuvailtua vähän enemmän. Hyvää kesän jatkoa, reilun viikon päästä kirjoittelen taas!