Täytyy joku päivä soittaa Freddyn kasvattajalle ja keskustella noista korvista, mutta todennäköisesti liimataan maitoliimalla. Junon emäntä Erika antoikin meille sitä jo vähän (tai itse asiassa ihan reilusti), kiitokset siitä! :) Kyllä me siitä jotain maksetaan.

Meinasin jo hehkuttaa, miten hienosti sisäsiisteysharjoittelu sujuu. Freddy ei ole tehnyt tarpeitaan tänään ollenkaan sisälle, mutta juuri äsken se tassutteli huoneeseeni ja pissasi oikein ison lätäkön lattialle... Ehkä tämä tästä.

Tänään käytiin taas pentukurssilla. Homma alkoi oikein loistavasti, kun Freddy teki jonkun ihme loikan ja lätsähti kyljelleen satuttaen etutassunsa. Linkkasi vähän aikaa, mutta käveli kuitenkin pian jo ihan normaalisti. Ei onneksi sattunut pahemmin. Äiti oli tosiaan viime viikolla Freddyn kanssa siellä kurssilla, ohjaaja sanoi tänään minulle, että Freddy toimii huomattavasti paremmin minun kanssa. Ei ollut mikään järin suuri yllätys ;) Ensin otettiin katsekontaktia, tällä kertaa piti kävellä ympäri huonetta ja pitää kontaktia kävellessä. Meni ihan ok:sti, mutta kipeä tassu häiritsi hieman keskittymistä. Sitten tassu alkoi jo voida paremmin ja seuraaminen, perusasento ja liikkeestä seisominen sujuivat jo hienosti. Lopussa Freddy alkoi jo vähän väsyä, mutta loppuun asti jaksoi kuitenkin hienosti. Ihan viimeiseksi otettiin vielä vähän luoksetuloa ja sekin meni oikein loistavasti :)

Seuraavalla kerralla en ota kinkkupasteijaa tuubissa kurssille. Kotona olen käyttänyt sitä jonkun verran ja äiti sanoi että se on kätevä, mutta se oli kyllä kaikkea muuta kuin kätevä! Koko ajan oli tiellä ja sotki hirveesti. Ens kerralla vaan nakkeja ja lihapullia taskut täyteen.

Loppukevennykseksi eilen otettuja kuvia pellolta, olin kahden kaverini ja Freddyn kanssa siellä pomppimassa :)


Pikku-mieheni <3


Sinne meni


Mutta tuli takaisin :)


"Jee! Syödään Ida!"


Ilmeellä taas kerran :p


Jotain ihme loikkimista


Ketunpoikani :)

Jees, kirjoittelen taas joku päivä :)