Oma elämä näytti hyvältä, koko perheen elämä näytti hyvältä ja Freddy alkoi oppia, ettei autoja ja pyöriä saa jahdata. Vaan eipä ollut oppinut tarpeeksi hyvin...

Jotenkin mystisesti se pääsi livahtamaan ovesta ulos, ja lähti moottoripyörän perässä tielle. Se oli jo tulossa takaisin, mutta juoksikin autotien yli, eikä auto ehtinyt jarruttaa. Päästiin onneksi nopeasti lääkärille ja Freddy saatiin hoitoon. Ensin seurattiin sen tilan kehittymistä tunti, jonka jälkeen rauhoitettiin ja vietiin röntgeniin. Sitten leikattiinkin vajaat 1½ tuntia...

Yksi varvas jouduttiin poistamaan, sillä se oli ihan irti. Koko oikea takajalka on ihan muussina, siinä on paha avomurtuma ja laajat ihovauriot. Lääkäri oli kuitenkin toiveikas jalan suhteen, nyt täytyy vaan seurata ja katsoa, pitääkö alkaa tehdä ihonsiirtoja.

Oli kuitenkin onni onnettomuudessa, että "vain" jalka meni mäsäksi. Sisäelimissä ei näy mitään eikä muita luita ole vaurioitunut. Lonkkakin näyttää oleva kunnossa.

Rankkaa tämä on, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tuntuu ihan kamalalta ja käsittämättömältä, että se pääsi tuolla tavalla karkaamaan. Syyllisyydentunteet ovat kovat ja tunnen tällä hetkellä itseni todella huonoksi ihmiseksi ja koiranomistajaksi. Huomenna mennään taas lääkärille, kirjoitan sitten tarkemmin koko jutun, juuri nyt ei jaksa.