Vi simmar tillsammans!"

Pahoittelen syvästi kuvan rajausta (tai sen puuttumista), tällä koneella ei ole mitään fiksua ohjelmaa kuvien rajaamiseen ja Paintilla rajaaminen on itsemurha. Älkää siis katsoko kuvaa sen tarkemmin, se on siinä vain todistusaineistona.

Nimittäin todistusaineistona siitä, että Freddy kävi vedessä! Mahakarvat kastuivat, sen pidemmälle ei mennyt, mutta se on jo paljon enemmän kuin viime kesänä, jolloin Freddy ei kastanut tassuakaan. Eipäs kun kyllä se kerran kasteli mahan, pitkän nakinpalalla houkuttelun jälkeen! Mutta vain kerran, ja silloinkin sille tuli nakinpalan saatuaan erittäin kiire pois vedestä. Tänään meni jo reippaasti veteen ja jopa viihtyi siellä vähän aikaa! Jos taas ensi kesänä mennään vähän pidemmälle.

Tänään ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Freddy meni veteen, vaan eilen Rajasaaressa Freddy meni kavereiden perässä veteen ja myöhemmin jopa ihan itse, ilman kavereita. Eilen vaan ei ollut kameraa matkassa. Eilinen suoritus oli samaa tasoa tämänpäiväisen kanssa, eli mahakarvat kasteltiin eilenkin.

Käytiin tosiaan Rajasaaressa miittailemassa Petsieläisiä. Päästiin paikalle ja Freddy potkasi heti ensitöikseen siteen pois jalasta. Homma meinasi siis tyssätä heti siihen, mutta sain sitten sovellettua jalkaan jonkin väliaikaissiteen. Ei se kovin hieno ollut, mutta ajoi asiansa oikein hyvin ja pysyi jalassa koko kolme tuntia mitä siellä oltiin. Kerran se meinasi tippua jalasta, mutta sain sen korjattua ja sitten pysyi hyvin. Omat sukkani jouduin uhraamaan, mutta ei jouduttu lähtemään kotiin ja Freddyllä oli taas hauskaa

Tänään ohjelmassa on ollut lisää uimista (tai siis kahlaamista). Ensin käytiin kaverin kanssa tekemässä urheilukentällä omatoimiset kesäharkat (luistelu) ja Freddy lähti mukaan. Ei sinne urheilukentälle kai saisi koiria ottaa, mutta kun siellä ei ollut kuin muutama hassu pallonpotkija kentän toisessa päässä niin päästin Freddyn vapaaksi. Freddystä oli ihan älyttömän hauskaa olla mukana ja erityisesti juoksuosuuksissa Freddy oli innolla mukana. Tajuttoman kuumahan siinä kuitenkin tuli joten jatkettiin siitä sitten Haukilahden koirarannalle, missä Freddy pääsi riehumaan ja uimaan muitten koirien kanssa.

Tuon jalan kanssa täytyy vaan nyt olla tosi tarkka, kun side kastuu aina Freddyn uidessa ja sitten se jää sinne hautomaan, niin näin lämpimällä säällä se ei ole ollenkaan hyvä juttu. Pitää vaan vaihtaa side tarpeeksi usein ja antaa jalan välillä tuulettua niin eiköhän kesästä selvitä ongelmitta