Käytiin taas lääkärillä näyttämässä jalkaa. Mitään suurempia muutoksia ei ole tapahtunut, iho on paksuuntunut ja mennyt paremmin umpeen, mutta ei tosiaan mitään sen suurempaa muutosta mihinkään suuntaan.

Otettiin sitten samalla puheeksi tuo jalan järsiminen. Freddy kun syö sitä ihan koko ajan ja sen takia sillä täytyy pitää kauluria koko ajan, mikä on tosi kurja juttu. Neljän kuukauden elämä lamppuna alkaa jo hermostuttaa Freddyäkin, joten siitä olisi kiva päästä eroon. Kysymys kuuluukin, että mikä siinä jalassa ärsyttää Freddyä? Yksi mahdollisuus on, että järsimisen takana olisivat varpaat, sillä ihon paksuuntuessa se on vetänyt varpaat vielä vähän enemmän kasaan ja ne ovat sijoiltaan. Mikäli näin on, olisi loputkin varpaat poistettava.

Toinen mahdollinen ärsyyntymisen aiheuttaja on sukka. Siinä missä toiset koirat ovat pallohulluja, on Freddy nimittäin sukkahullu, niin mikäs sen mukavampaa kuin ihan oma sukka jota voi järsiä koko ajan! Tämäkään ei ole hyvä juttu, sillä sukkaa joudutaan todennäköisesti pitämään siinä jalassa koko Freddyn loppu elämän ajan. Sitten on tietysti vielä yksi mahdollisuus, nimittäin huomion hakeminen. Aina kun Freddy järsii sukkaa, joku tulee estämään sitä -> se saa huomiota.

Saatiin lääkäriltä sitten jotain yrttispraytä jalkaan suihkutettavaksi. Sen olisi tarkoitus olla pahanhajuista ja -makuista ja näin ollen vähentää jalan syömistä. Aluksi se näyttikin toimivan hyvin, mutta pian jalka oli taas suussa. Eilen ei sitten laitettukaan spraytä ollenkaan ja ulkotossun pohjalle laitettiin vielä lilsäpehmusteeksi vanua. Yleensä jalka alkaa vuotaa aina lenkin jälkeen, mutta lisäpehmusteiden takia se on nyt pysynyt kiinni. Ja tadaa, koira antaa jalan olla ihan rauhassa! Välillä se vähän maistelee sitä, mutta tosiaan vain lipaisee kerran-pari ja antaa sitten olla. Toivottavasti syy jalan nuolemiseen oli se, että se oli verinen, jolloin koira luonnollisesti nuolee sitä. Viime yön se oli ilman kauluria ja tänään se on ollut koko päivän ilman kauluria, hetken jopa yksin kotona, ja sukka on pysynyt ihan kuivana! Jesjesjes!!!

Maaliskuussa järjestetään Tanskassa eläinlääkärien konferanssi, joka koskee nimenomaan tällaisia kudosasioita. Freddyn lääkäri on menossa sinne, kun on ikään kuin erikoistunut näihin kudoksia koskeviin juttuihin. Hän on lähettänyt konferanssin "järjestävälle" hollantilaiselle kolleegalleen videoita, kuvia ja röntgenkuvia Freddyn jalasta ja tämä otetaankin sitten siellä konferanssissa puheeksi. Nyt onkin sitten harkinnassa, josko koko koira matkustaisi maaliskuussa Tanskaan eläinlääkärikonferanssiin.

Anturaa jalkaan ei saada, siihen vaadittaisi mikrokirurgiaa eikä eläimille suunnattuja laitteita tähän tarkoitukseen ole Euroopassa. Mutta jos joku ihmislääkäri suostuisi ottamaan Freddyn potilaakseen ja yrittäisi rakentaa sille uuden anturan ... Se ei olisi ihan mahdoton ajatus, eläinlääkäri jopa harkitsi tätä ihan vakavissaan.

Ehkä Freddy jossain vaiheessa pääsee Jorvin tai HYKSin potilaaksi