En ole nyt vähään aikaan kirjoitellut mitään, kädet on ollut täynnä koiraa pari viime päivää, niin kirjoittelen vasta nyt. Pentu saatiin siis viimein toissapäivänä kotiin! Automatka sujui oikein hienosti, ensin tutkiskeltiin autoa vähän aikaa ja kierrettiin takapenkkiläisten sylit ja sitten alkoikin jo nukuttaa ja loppumatka sujui unessa. Kotona jännitti ensin vähän, mutta vähitellen uteliaisuus voitti ja talo piti tutkia.

Illalla piti sitten päättää se nimi. Kovasti ollaan pohdiskeltu nimiä, ja lopulta oli jäljellä kolme vaihtoehtoa; Freddy, Frodo ja Teddy. Teddy jäi sitten pois ja piti valita joko Freddy tai Frodo. Päädyttiin sitten siihen, että Freddy on helpompi sanoa kuin Frodo ja pennusta tuli Freddy (lausutaan siis "Fredi").

Ensimmäinen yö sujui hienosti. Freddy nukkui omassa pedissään ja minä patjalla sen vieressä. Freddy ei itkenyt yöllä yhtään, tosin pari kertaa se heräsi ja olisi kovasti halunnut leikkiä. Se tapitti minua jonkin aikaa, ja vois sitä riemua kun vihdoin avasin silmät! Kello oli tosiaan tässä vaiheessa noin neljä, joten minua ei kovasti innostanut leikkiminen. Ei se kovin kauan jaksanut sitten yrittää ja jatkoi nukkkumista.

Freddy on kotiutunut todella hyvin. Se on todella seurallinen ja leikkisä, välillä se meinaa riehua vähän liikaakin. Pikkusisaruksia täytyy kieltää leikkimästä sen kanssa liikaa kun pentu alkaa käydä kierroksilla. Omassa pihassa ollaan käyty pissalla ja kakalla ja hienosti on sujunut. Toki niitä tulee sisällekin, varsinkin öisin, mutta sisälläkin ne osuvat mukavan usein sanomalehdelle.

Pantaankin ollaan jo tehty tuttavuutta ja sen pitäminen menee jo ihan hyvin. Leikkiessään se ei sitä huomaa mutta välillä se kutittaa ikävästi. Eiköhän se opi pitämään sitä. Vähän kyllä huolestuttaa kun maanantaina Freddy joutuu jäämään jo pidemmäksi aikaa yksin eikä yksinoloa olla harjoiteltu vielä ollenkaan. Täytynee huomenna alkaa opetella sitäkin.

Tässä tällainen pikainen kertomus viime päivien tapahtumista, joku toinen päivä sitten taas lisää :)