Silmä kovana saa olla vahtimassa Freddyn touhuja, kun se menee lujaa, mutta ei ihan osaa arvioida, mitä kaikkea se oikeasti voi tehdä. Se mm. yrittää kiivetä portaita ja hypätä sohvaan. Pikkuveli ei uskalla mennä sen kanssa pihalle ilman hihnaa, koska F yrittää pihallakin kiivetä portaita ja hyppiä kalliolle, eikä veli meinaa pysyä perässä.

Enimmäkseen ulkoillaan siis omalla aidatulla pihalla. Ihan pieniä pissalenkkejä ollaan tehty hihnassa, mutta pääsääntöisesti siis tossa omassa pihassa. Noilla hihnalenkeillä on selvinnyt, että ei tuon koiran korvien välissä taida paljon mitään olla. Se on edelleen juoksemassa autojen perään. Luulisi, että sille olisi jäänyt edes jonkin asteiset traumat tapahtuneesta, mutta nähtävästi ei. Ja sheltti muka pehmeä rotu, pyh sanon minä :P Nyt alotetaan sitten tehotreenit tuon asian kanssa.

Osaa tuo kyllä olla viisaskin, silloin kun sitä itseään huvittaa. Eilen aamulla kun heräsin, niin Freddy nukkui tyytyväisenä ja kauluri lojui vieressä lattialla. Jotenkin se on saanut ujutettua sen pois ja sitten se on voitonriemuisena silpunnut nauhan, jolla se oli kiinnitetty. Onneksi ei kuitenkaan ollut repinyt sitä jalkaansa.

Aamulla harjasin Freddyn, se on nyt jäänyt vähän vähemmälle kun on ollut tuo kauluri ja kaikki aika on mennyt tuon jalan hoitamiseen. Toisen korvan takaa oli mennyt vähän paakkuun ja jouduin vähän käyttämään saksiakin, onneksi kuitenkin suurimmaksi osaksi selvittiin kammalla ja harjalla. Leikkasin myös kynnet, nyt on taas siisti poika :)

Kohta täytyy taas alkaa keksiä uusia temppuja mitä voisi opetella jalka paketissakin, ennen kuin F turhautuu ihan täysin. Ehdotuksia saa laittaa :) Kyllä se tuon jalkansa kanssa liikkuu oikein mainiosti, kävellessä se varaa sille, mutta juostessa jalka vain hidastaa, joten se pomppii mieluummin kolmella jalalla.

Sitten vielä pari kuvaa, niin kuin lupasin. En saanut kovin hyviä kuvia, tässä nyt on kaksi parhaiten onnistunutta. Kauluri otetaan siis pois aina kun voidaan vahtia Freddyä koko ajan, muuten sillä on kauluri kaulassa. Laittelen vielä lisää kuvia jos saan otettua parempia.


Kolmellakin jalalla pääsee lujaa

Sitten vielä vähän tuosta itse jalasta. Eilen käytiin siis illalla vaihdattamassa side. Jalka myös hydrattiin. Papukaijamerkkejä tuli taas lisää, lääkäri on ihan rakastunut Freddyyn kun se antaa niin hyvin hoitaa itseään  Jalassa on todella kaunista granulaatiokudosta, eli uusiutunutta ihoa. Se on lähtenyt toipumaan todella hyvin, mutta kun tarvittaisiin vielä se antura. Jotain siellä kasvaa hyvää vauhtia, mutta vielä ei tiedetä, että mitä. Nyt voidaan vaan odottaa ja toivoa parasta.