"Enää" 13 yötä! Uskomattoman vähän, vaikkakin aika kuluu tajuttoman hitaasti pentua odotellessa. Onneksi on tuo luistelu, niin siinä menee sitten kivasti aikaa, varsinkin nyt kun on näytös tulossa, niin hommia kyllä on. Sitä paitsi meillä ei ole vielä tavaroita pennulle ollenkaan, eikä koti todellakaan ole turvallinen pennulle. Niin kyllä tässä vielä tekemistä on. Äidin kanssa katseltiin netistä pentupantoja ja petejä, huomenna olisi tarkoitus tilata jotain :) Kovasti olen ahminut kirjoja ja kaikenlaisia pentuoppaita, kunhan saan tuon neljännen Twilight-kirjan luettua niin voin sitten uppoutua täysin koiraoppaisiin ;) Tuossa kirjassa ei onneksi kauaa mene, kolme ensimmäistä osaa luin putkeen alle viikossa ja nyt on siis neljäs menossa.

Nimi on kyllä yksi suuri ongelma. Kun on kuusihenkinen perhe niin aina jollain on jotain kaikkia nimiä vastaan. Itse ehdotan omasta mielestäni nerokkaita nimiä, mutta muitten mielestä ne ovat ihan kamalia. Kai se on vähitellen uskottava että ne ( muka ) ovat kamalia, kun yksikään ihminen ei ole ollut sitä mieltä että ehdotukseni olisivat edes siedettäviä. Ehdoton lempparini on Love ( ruotsinkielinen nimi, lausutaan Luuve ), mutta se on kuulemma ihan järkyttävä. Siitä tulee sitten varmaan pelkkä Koira, kun ei nimestä päästä yhteisymmärrykseen :p Toivottavasti pentu nyt kuitenkin saisi jonkun nimen.

Pentukursseja olen selaillut ahkerasti ja nyt uskalsin viimein ilmoittautua yhdelle. Yksi kurssikerta saattaa mennä päällekkäin luisteluleirin kanssa, mutta äiti saa sitten hoitaa sen yhden kerran. Toivotaan että se järjestyy jotenkin. Nuo tuppaavat kaikki nimittäin menemään leirien kanssa päällekkäin, kun sitten on vielä tuo ripari jne. Mutta tuo on varmasti oikein hyvä, olen kuullut tuosta koirakoulusta pelkkää hyvää ja haluan kyllä ehdottomasti käydä pentukurssin, kun kerran eka koira on kyseessä. Ja jos tuo nyt menee yhden kerran leirin kanssa päällekkäin, niin sitten tosiaan äiti saa mennä sinne, toivottavasti se saadaan jollain fiksulla ravalla järjestettyä.

Hui, alkaa jännittää ihan kunnolla nyt kun on ilmoittautunut pentukurssille ja kaikkea ja alkaa vähitellen tajuta että meille on ihan oikeasti tulossa koira! Tässä vielä kuva kaikista pojista, meidän pentu on tuo keskimmäinen. Sisko ei päässyt kuvaan tällä kertaa. Kuva on siis otettu kun olimme katsomassa pentuja kun ne olivat vähän alle viiden viikon ikäisiä.