Olemattoman pieni, mutta toivoa on vielä. Tänään saatiin vihdoinkin hyviä uutisia, jalassa oleva tulehdus on laskenut ja jalka on vaalentunut! Todennäköisyys, että jalka joudutaan kuitenkin amputoimaan, on vielä suuri, mutta toivoa on vielä.

Freddy on nyt siis kotona, huomenna viedään taas koko päiväksi lääkäriin. Tänään ei onneksi tarvinnut kuitenkaan rauhoittaa, vaan hoitotoimenpiteet saatiin suoritettua ilman rauhoitusta. Lääkäri kehui, että Freddy on uskomattoman reipas ja antaa tosi hyvin tehdä kaiken. Uskomattoman reipashan se onkin <3

Freddy oli tänään myös selvästi pirteämpi kuin aikaisemmin, häntä heilui vimmatusti kun tulimme hakemaan sitä ja se on ollut tosi reipas. Tietysti se on edelleen tosi väsynyt, mutta huomattavasti parempi kuitenkin jo :) Se saa nyt "toipilasruokaa", eli sellaista ruokaa, joka on suunniteltu juuri toipilaille.

Tässä on pari kuvaa, ensimmäinen kuva on otettu sunnuntaina, eli tapaturman jälkeisenä päivänä. Jälkimmäinen kuva on otettu tänään (tiistaina) illalla. Etutassussa ei ole mitään vikaa, side on siinä sitä varten, että siihen on jätetty kanyyli. En tiedä, mutta minusta Freddy näyttää paljon pirteämmältä jälkimmäisessä kuvassa, sen lisäksi, että sillä on myös pirteämmän väriset siteet. Jotenkin sen ilme on levollisempi. Kuva on otettu kesken nokosten, joten sen takia se saattaa näyttää vähän väsyneemmältä, mutta ilme on minusta selvästi pirteämpi.


Sunnuntain kuva


Ja tänään illalla. Erikan ja Junon perheen antama lelu on päässyt mukaan, Freddy tykkää siitä kovasti vaikkei jaksakaan oikein leikkiä sillä,

Eläinlääkäriltä saaduissa papereissa lukee näin:
"Freddyn veriarvot kontrolloitiin koska tulehdusreaktio mennyt voimakkaammaksi eilen - tulehdusarvot hieman nousseet mutta muuten arvoissa ei merkittäviä löydöksiä, pieni maksa-arvonousu liittyy ikään.

Freddyn lasta vaihdettiin ja haavat suihkutettiin hereillä - Freddy antoi tehdä hoidot todella hienosti hereillä; jalka nyt ensimmäistä kertaa paremman näköinen eli jatketaan hoitoa ja seurataan miten hyvin verenkierto elpyy - selviää n. 3-5 pvässä turman jälkeen; tumma huolestuttava linja jalassa alkanut hävitä.

Freddy ollut päivän nesteytyksessä ja saanut aamu- ja ilta-antibiootit suoraan suoneen; annetaan lisäksi toipilasruokaa eli saanut täällä Hills a/d ruokaa, voit antaa sitä kotona tai Royal Caninin Convalescence supportia tai Recoverya - mikä maittaa paremmin.

Tuo taas huomenna sisälle päiväksi."

Freddy saa nyt parasta mahdollista hoitoa ja toivomme parasta. Olisi aivan ihanaa, jos jalka nyt saataisiinkin pelastettua. Täytyy kuitenkin pitää jalat maassa ja ymmärtää se tosiasia, että mahdollisuudet siihen ovat kovin pienet. Mutta toivotaan.

Freddy on kuitenkin niin kova taistelija, että uskon vahvasti sen selviävän mainiosti, vaikka jalka lopulta jouduttaisiinkin amputoimaan. Olen kuullut niin paljon hyviä kokemuksia, että uskon vahvasti siihen, että Freddy voisi toimenpiteen jälkeenkin jatkaa normaalia ja onnellista elämää. Olemme perheen kanssa päättäneet antaa Freddylle mahdollisuuden, sillä se selvästikin haluaa jatkaa, sen aika ei ole vielä lähteä. Jos ilmenee, että Freddy ei pystykään, että se kärsii, niin se on tietenkin päästettävä pois, mutta se ansaitsee mahdollisuuden.

Laitan vielä lopuksi pari kuvaa Freddyn viimeisistä päivistä terveenä, nelijalkaisena koirana. Toivottavasti se saa jatkaa nelijalkaisena elämistä, mutta jalka ei joka tapauksessa tule paranemaan täysin. Tekee kipeää nähdä, kuinka onnelliselta se näyttää kuvissa, mutta toivottavasti se tulee pian olemaan taas yhtä onnellinen. Kuvat on siis otettu viime viikon keskiviikkona aamulenkillä.

Minun oli siis tarkoitus kirjoittaa pentukurssin tokasta kerrasta ja liittää nuo kuvat siihen. Sain kuvat ladattua, mutta en sitten ehtinytkään kirjoittaa. En nyt ala sen enempää pohtia tuota pentukurssia, kun tämä jalka on nyt kaikken tärkein, mutta sanotaan näin, että me pärjäämme Freddyn kanssa oikein hyvin ilman tuota kurssia, se ei ollut ihan minun makuuni, vaikka varmasti oli ihan hyvä. Se jäi nyt kesken, mutta se ei ole oleellista. Tärkeintä on nyt se, että Freddy saadaan niin kuntoon kuin suinkin mahdollista.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.