... vaikka siellä sataakin koko ajan eikä siellä ole juoksevaa vettä eikä telkkaria. Juhannus vietettiin siis korttia pelaten. Freddyä ei sade haitannut, vaan se viihtyi loistavasti ulkona sateellakin. Tuloksena mutainen ja märkä koira, jonka seurauksena oli mutainen ja märkä mökki. Ainakin Freddyllä oli hauskaa.

Lisähauskuutta juhannukseen toi se, että Freddyn maha oli sekaisin. Siinä sitten luututtiin lattioita. Onneksi suurin osa tuli ulos, ainoastaan yöllä kasoja oli ilmestynyt lattialle. Mutta siis meillä oli oikein mukava juhannus :p Nyt ripuli alkaa onneksi jo mennä ohi.

Sitten vielä kuvia mökkireissulta:


"Oooh! Kaivo!"


Maalaismaisemia


Pellossa kasvanut

Niin kuin noista kuvista näkeekin, korviin on nyt laitettu liimaa. Käytiin kasvattajaa moikkaamassa ja sitten samalla liimattiin korvat. Korvat eivät ole kovin tiukasti pystyssä, niin pitäis mennä ihan tolla. Maitotuotteet kuulemma nostaa korvat tosi helposti pystyyn, joten piimä ja raejuusto jätettiin nyt kokonaan pois.

Viikko sitten käytiin moikkaamassa sheltti-neito Ladyä. Pennut saivat leikkiä ensin pihassa jonkin aikaa ja sen jälkeen mentiin pienelle kävelylle. Freddy on leikkinyt aikaisemmin melkein pelkästään poikakoirien kanssa ja sen leikit on aika rajuja. Lady olisi halunnut leikkiä vähän rauhallisemmin, joten Freddy hommasi itselleen kiinnostavammat kaverit. Ladyn omistajaperheen 5- ja 7-vuotiaitten poikien leikit kiinnostivat Freddyä enemmän, joten se liittyi niitten leikkiin. Olin vähän huolestunut että se jäisi jalkoihin kun pojat vetivät rundia pitkin pihaa, mutta hengissä selvittiin siitäkin.

Kyllä Ladykin lopulta uskaltautui leikkimään Freddyn kanssa ja niillä oli sitten ihan kivaa, Freddyllä varsinkin. Muutama otos tästä jännästä tapahtumasta:


"Noloa, tyttö kaatoi mut"


Painia

Viime tiistaina oltiin taas pentukurssilla ja meni hyvin. Freddy keskittyi suurimman osan ajasta hienosti ja toimi hyvin. Huomenna on viimeinen kerta ja jokainen saa silloin esittää jonkun oman tempun. Ajattelin tehdä Freddyn kanssa tempun jossa se koskettaa kuonollaan ylös alaisin olevaa kulhoa. Ei olla harjoteltu ollenkaan häiriön alla, saas nähdä mitä siitäkin tulee.

Luoksetulo sujuu aina vaan paremmin. Nyt Freddy tulee kutsuttaessa vaikka olisikin vähän jotain jännää jossain. Toisten koirien luota ei tule vielä, mutta ihmisten luota tulee nätisti heti kutsuttaessa :) Kyllä siitä varmasti tulee ihan oikea koira.

Ensimmäinen hammaskin irtosi eilen ja pari muutakin heiluu. Ikenet kutiaa kovasti ja kaikkea pitäisi maistella. Onneksi ei kauheesti kohdista kutinaansa mihinkään kiellettyyn, vaan luut kelpaavat hyvin. Niin, ja sormet... Tosin pureminenkin on jo vähentynyt paljon.

Pojalle tuli torstaina ikää 4kk, säkää on nyt sellaiset 33 cm. Loppuun vielä huonosta kuvakulmasta otettu kuva 4-kuukautisipanasta. Häntäkin on ihan kummallisen näköinen.


Aurinko paistaa ja lämpöasteita on ihan kivasti, joten taidankin seuraavaksi suunnata Freddyn kanssa metsään. Hyvää kesän jatkoa kaikille!