Jotenkin tuntuu siltä, että olen aikaisemminkin laittanut melkein ihan samanlaisen kuvan.. No, tämä oli nyt tällainen hätävarakuva kun ei muuta ollut, niin menköön tämän kerran :D

Freddystä lähtee ääntä, sen ovat naapuritkin huomanneet. Nykyään ei kuitenkaan onneksi ihan jokaiselle ohikulkijalle, linnulle tai oravalle tarvitse haukkua, mutta kyllä se haukku on edelleen herkässä.

Haukkuminen ei kuitenkaan ole Freddyn ainoa tapa äännellä. Myös uliseminen on tuttua puuhaa. Freddyllä on sellainen pieni pallo joka päästelee hassuja ääniä kun sitä vierittää ja Freddy ulisee sitten sen mukana. Usein ulinasta kuitenkin tulee jonkin sortin epämääräistä kurlausta eikä suinkaan mitään ulinaa.

Lisäksi Freddy osaa myös röhkiä kuin porsas, öristä ja päästää muutenkin erittäin omaperäisiä ääniä. Varsin kummallinen eläin.

Uusinta muotia on kuitenkin naukuminen. Ja tarkoitan siis todella ihan selvää naukumista. Tässä yhtenä päivänä rupesin pihalla katselemaan ympärilleni kun jostain kuului naukaisu. Olin varma, että meidän pihalla oli kissa, mutta mitään kissaa ei näkynyt. Hetken päästä selvisi, että naukuja olikin Freddy, kun se naukui uudestaan. Toisen kerran se naukui nukkuessaan ja sen jälkeen se on naukunut muutamaan otteeseen. Äiti ja isovelikin ovat saaneet kotiin tullessaan kuulla Freddyn naukuvan. He tulivat ovesta sisään ja vastassa oli (tuttuun tapaan) shelttimyrsky joka yhtäkkiä sanoikin "mijau".

Olen usein epäillyt, että Freddyllä on jonkin sortin identiteettikriisi ja se luulee olevansa kani, kun se istuu ja syö kanien kanssa heinää ja nuolee kanien korvia, mutta kissa? Nojaa, olen aina sanonut, ettei tuo koira ole ihan normaali