Kesä alkaa tosiaan pikkuhiljaa vaihtua syksyksi. Lehdet alkaa pudota puista ja fiilis on syksyinen. Ensi viikolla tosin saattaa vielä olla hellettä jonain päivänä, saas nähdä pitääkö tuo paikkansa.

Freddyn kanssa on puuhailtu yhtä sun toista. Sateisten syyspäivien varalle ostettiin hieno Hurtan takki. Hienosti Freddy pitää sitä, se ei häiritse menoa ollenkaan :) Tässä vielä ylväs hurtta takkinsa kanssa:

13.8 kävimme Freddyn kanssa pyörähtämässä mätsärissä Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Tarkoitus oli mennä vain katsomaan, mutta lopulta olinkin jo Freddyn kanssa kehässä ravailemassa. Yhtään ei oltu harjoiteltu, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. Freddy meni kuitenkin tosi nätisti ja yllätti minut suuresti! Se oli tosi reipas ja keskittyi älyttömän hyvin. Saatiin sitten kuitenkin sininen nauha eikä sijoituttu, mutta se ei haittaa yhtään. Olen tosi tyytyväinen Freddyyn. Minulla on vielä parannettavaa esittäjänä, mutta ensiesiintyminen meni omasta mielestäni hyvin :)

Tässä vielä muutama kuva kuva mätseistä, kaikki ovat (c) Riikka H. Kiitos ihanista kuvista! :)


Ravailua. Kontakti löytyy, valitettavasti vaan vähän väärässä tilanteessa.


Freddy ja Fanny :)

Freddy ehti myös tässä välissä täyttää puoli vuotta. Iso poika jo! Niin se aika vaan kuluu. Murkkuikä alkaa painaa... Seisotuskuvaa ei puolivuotiskakarasta löydy, mutta räpsin pari kuvaa Freddystä luun kimpussa. Lahjaksi se sais siis naudan nilkan, Freddyn ensimmäinen ihan oikea luu :)


Uljas koira saaliinsa kimpussa.

Freddy on saanut myöskin leikkiä huippumallia. Pikkusisko halusi koulurepun, johon tulisi kuva Freddystä ja pupuista. Minä sain tehtäväkseni ottaa kuvan. Tehtävä kuulosti aika mahdottomalta, ja niin se olikin. Siihen tarvittiin yhteensä neljä henkilöä, yksi pitämään nameja, yksi pitämään huolta kaneista, yksi koirasta ja sitten vielä yksi joka ottaa kuvan. Kuvia tuli yhteensä yli 300, eikä yksikään ollut sellainen kun olisin halunnut... Reppuun valittiin sitten kuitenkin tämä kuva:

Freddyn toinen tassu jäi pois kuvasta ja tausta on ihan rytyssä.. No, noiden kanssa hyvän kuvan saaminen on mahdotonta. Siinä säätäessä sain vahingossa Freddystä omasta mielestäni ihan hyvän kuvan.

Aluksi minulla oli siis vaaleanpunainen tausta, mutta siitä ei tullut mitään, joten siirryttiin nojatuoliin. Reppukuvien lisäksi Freddy pääsi poseeraamaan isäni kanssa johonkin lehteen. Isä siis oli jossain työntekijähaastattelussa ja minun tehtäväni oli ottaa isästä vapaa-ajankuva. Siispä koira kainaloon ja rannalle poseeraamaan. Niitä kuvia en kuitenkaan laita tänne :)

Lähetin kesäkuussa myöskin kuvan Etelä-Suomen Shelttien valokuvauskilpailuun, jossa siis haettiin kuvia vuoden 2010 kalenteriin. Pari viikko sitten sähköpostiini oli saapunut ilmoitus, jossa kerrottiin, että kuvani oli valittu kalenteriin! Kyllä Freddy ja Juno ovat niin komeita ilmestyksiä <3 Kalenteriin valittu kuva on siis blogista jo ennestään tuttu kuva, nimittäin tämä:

Oli tosi vaikea päättää, minkä kuvan lähettäisin, mutta valinta osui selvästikin oikeaan :)

Freddy on kyllä suloinen, kun se on niin huolehtivainen :D Yleensä se nukkuu yläkerrassa, mutta eilen se jäi alakertaan nukkumaan, koska sen piti odottaa, että isoveljeni tulee kotiin. Se tekee saman aina, kun isoveljeni on myöhään jossain. Se jää alakertaan nukkumaan niin, että se näkee ulko-ovelle ja kun veli on tullut kotiin, Freddy voi mennä ylös nukkumaan. On se vaan niin ihana <3

Torstaina alkaa toinen, vähän vanhemmille pennuille tarkoitettu pentukurssi. Katsotaan mitä siitäkin tulee. Muuta ei sitten tällä kertaa ollut, nauttikaa kesän viimeisistä päivistä!