Pitkälle päivitystauolle on mahtunut paljon asioita, enimmäkseen ikäviä. Meidän lauma pieneni kahdella, kun pupukaverit marraskuun ekana päivänä nukkuivat pois.

R.I.P Olipa Kerran Caesar "Puppe"
6.5.2005 - 1.11.2010

R.I.P Eti's lilla Åå-Så-Fin "Mindi"
5.2.2007 - 1.11.2010

 

 

Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

Do not stand at my grave and weep.
I am not there,  I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there,  I did not die!

Do not stand at my grave and weep.
I am not there,  I do not sleep.

I am the song that will never end.
I am the love of family and friend.
I am the child who has come to rest
In the arms of the Father
who knows him best.

When you see the sunset fair,
I am the scented evening air.
I am the joy of a task well done.
I am the glow of the setting sun.

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there, I did not die!

-Tuntematon

 

 

Pupella puhkesi pasteurella ja se aiheutti suuret mätäpaiseet molempiin sisäkorviin, joista ne sitten levisi ja muutti koko kallon luustoa. Sille ei enää olisi voinut tehdä mitään, joten ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin päästää pikkuinen pois. Mindi sokeutui vuoden ikäisenä ja on ollut siitä asti todella riippuvainen Pupesta. 2 vuotta se on ollut jatkuvalla lääkityksellä ja se sai joka päivä silmätippoja neljä kertaa päivässä. Silti sen silmänpaineet oli koholla ja ne nousivat koko ajan, jokaisella mittauskerralla ne olivat jo huomattavasti korkeammat kuin viime kerralla.

Kun Pupen sitten tuli aika lähteä, päätimme, että puput saisivat lähteä yhdessä. Mindi tarvitsee Puppea niin paljon ja todennäköisesti se olisi joka tapauksessa tullut viimeistään parin kuukauden kuluttua perässä. Mindi tarvitsi Puppea, ei olisi ollut reilua jättää sitä yksin. Se oli ollut yli kaksi vuotta pimeässä, nyt se olisi lisäksi ollut yksin kylmässä ja pimeässä. Ei kukaan olisi ikinä voinut korvata Pupen seuraa.

Itseäni auttaa ajatus siitä, että ne saivat lähteä yhdessä vierekkäin, niin ei kummankaan tarvitse olla yksin. En olisi kestänyt katsoa Mindiä, kun se törmäilee seiniin ja etsii Puppea. Ne ovat pari, Puppe ja Mindi. Ei voi olla vain Puppea tai vain Mindiä, on vain Puppe ja Mindi. Missä ne ikinä ovatkaan nyt, niillä on varmasti hyvä olla. Ikävä on edelleen kova

Freddy oli pupujen lähdön jälkeen seuraavat päivät todella vaisu. Pieni kävi välillä huoneessani katsomassa, josko puput olisivat tulleet takaisin, mutta ei niitä näkynyt. Yksin kotona ollessaan se joutuu nyt olemaan ihan yksin, kun ei ole pupukavereita. Kyllä se siitä sitten piristyi kun kaikki muutkin vähän piristyivät.

Meidän kymmenen kerran toko-kurssi loppui, nyt katsellaan mihin hakeudutaan seuraavaksi treenaamaan. Ei olla nyt vähään aikaan kauheen aktiivisesti treenailtu, en ole oikein jaksanut. Nyt olisi kyllä tarkoitus taas alkaa treenailla kunnolla.

Rasse kävi tänään taas kylässä ja pojilla oli taas niin hauskaa. Rasse kasvaa hurjaa vauhtia ja nyt se alkaa olla jo sen kokonen, että se pystyy leikkimään Freddyn kanssa jo ihan kunnolla. Kyllä Freddy sitä silti vähän varoo, silloin kun muistaa. Metsälenkiltä tuli sisään kaksi varsin märkää ja kuraista koiraa ja olohuoneen matolla ne pistivät vielä painiksi. Hauvoilla oli kivaa, nyt Freddy nukkuu oikein makeasti ja taitaa Rassekin nukkua.

Ensi kerralla toivottavasti taas vähän kivempia uutisia