...enimmäkseen alamäkeä. En ole nyt kirjoitellut yli viikkoon, en ole ehtinyt ja jaksanut kirjoittaa kun on ollut kädet täynnä koiraa ja koulua ja pikkusiskokin tuli kipeeksi. Että tällaista tällä kertaa. Yritän kuitenkin pitää teidät jatkossa paremmin ajan tasalla, koska minulle on tullut nyt paljon kyselyitä Freddyn voinnista. En tietenkään katso sitä pahalla, tietenkin ihmiset saavat kysellä, mutta pääsen helpommalla kun vaan kirjoitan kaiken tänne. Sitä paitsi kirjoittamisen pitäisi olla jotenkin terapeuttista tai jotain.. :P

Tassu meni siis parempaan suuntaan ja veri alkoi kiertää. Lääkärit olivat erittäin toiveikkaita tassun suhteen ja uskoivat jo, että siitä saadaan ihan hyvä jalka, joskin ehkä vähän kankea. Anturassa oli siis alkanut veri kiertää ja näytti siltä, että se aikoisi pysyä paikoillaan. Tilanne parani koko ajan, kunnes sitten tiistaina saimme tietää, että antura on irronnut.

Alla kuitenkin kasvaa jotain. Siitä, mitä siellä kasvaa, ei ole tietoa. Jos sinne on jäänyt kantasoluja, on mahdollista, että se kasvattaa uuden anturan. Se voi kuitenkin myös olla ihan tavallista ihoa. Se selviää vasta viikkojen päästä. Niinpä saimme kaksi vaihtoehtoa, Freddyn jalka voitaisiin poistaa nyt, tai sitten voitaisiin odottaa pari viikkoa ja katsoa, mitä sieltä kasvaa. Me päätimme odottaa, sillä vaikka on mahdollista, että Freddy joutuu kärsimään turhaan ja että lopputulos on kuitenkin sama, niin minä en voi elää ajattelematta, että jalka olisi ehkä sittenkin voitu pelastaa. Se voi olla itsekästä, mutta minä en voi elää sen tiedon kanssa, että jalka ehkä olisikin voitu pelastaa. Päätimme kuitenkin, että jos Freddy masentuu hirveästi näiden viikkojen aikana, niin emme enää odota, vaan jalka amputoidaan. Nyt toivotaan vaan, että Freddy jaksaa tsempata ja että siellä tosiaankin kasvaisi uusi antura.

Aikaisemmin Freddy on viety lääkäriin joka päivä siteen vaihtoa varten, mutta tiistain jälkeen se on viety sinne vain n. joka toinen päivä, sillä jalkaan on laitettu ainetta, joka edistää uuden kudoksen kasvamista, eikä sitä voi huuhdella pois. Huomenna mennään illalla sinne ja sitten pitäisi selvitä viikonlopun yli. Maanantaina mennään taas.

Eilen ja tänään aamulla Freddy oli tosi väsynyt ja apaattinen. Se ei suostunut syömään ollenkaan eikä se jaksanut tehdä tarpeitaan ulkona, vaan kävi heti makuulle. Minua alkoi jo huolestuttaa, kunnes Freddy tänään päivällä päätti syödä kunnon annoksen kanaa ja raejuustoa. Sen jälkeen se piristyi kummasti ja nyt se on ihan eri koira. Se juoksentelee ympäriinsä (kyllä se juokseminen jalka paketissakin onnistuu) ja tänään se jopa jaksoi leikkiä ensimmäistä kertaa melkein kahteen viikkoon! Se kävi hakemassa lelukoristaan pienen pehmoleijonan ja sitä vähän varovasti revittiin. Ehkä aikaisempi apaattisuus johtui niin isosta lääkemäärästä. Freddy on nyt myös saanut olla valvonnan alla ilman kauluria ja sekin piristää sitä selvästi.

Nyt ei voida muuta kuin pitää peukkuja ja toivoa parasta. Lauantaina varmaan laittelen jotain kuvia, minulla on muutama vähän vanhempi kuva, mutta en viitsi alkaa latailla niitä tänne, otan mieluummin uusia sitten lauantaina. Nyt vaan toivotaan!