Pulkassa tosiaan. Kun päästiin hiekkakentälle huomasin, että siellä oli taas lauma lapsia laskemassa pulkalla. Pelkäsin siis ettei Freddy pystyisi keskittymään ollenkaan kun kiljuvia lapsia pyyhältää ohi pulkalla, vaan väärässä olin. Milloinkahan opin luottamaan tuohon koiraan? Freddy teki kaiken tosi innokkaasti ja tarkasti, lapset eivät kiinnostaneet sitä pätkääkään.

Aloitin yhdellä luoksetulolla. Tuli kovaa ja innokkaasti. Luoksetulot alkavat olla muutenkin jo hyvällä mallilla arkielämässäkin, joistain koirista ottaa kyllä häiriötä ja autot tuottavat edelleen jonkin verran päänvaivaa, mutta muuten menee jo oikein hyvin. Ei siis ole päässyt karkailemaan autojen perään, mutta ollaan ulkoiltu pitkällä liinalla tuolla pikkutiellä niin siellä on joskus meinannut lähteä auton perään.

Perusasentoja otettiin kaksi, ensimmäinen meni ihan ok:sti, tosin istui vähän kauas. Toinen olikin sitten aivan loistava, tosi nopeaa ja tarkkaa tekemistä :) Jatkoin siitä seuraamisella, kolme ihan lyhyttä, muutaman askeleen pätkää. Kontakti pysyi ja paikkakin oli yllättävän hyvä, siihen nähden ettei oikein olla harjoiteltu. Vähän väljää tosin oli, mutta omasta mielestäni kokonaisuudessaan ihan hyvin meni.

Paikkamakuita oli tarkoitus tehdä vain kaksi, mutta tein sitten kolmannen kun toinen meni vähän pieleen. Kaikki olivat tosi lyhyitä, n. 10 sekuntia. Ensimmäinen meni oikein hyvin, meni nopeasti maahan ja pysyi siellä kunnes pyysin ylös. Toisessa nousi aivan liian aikaisin, joten otin uudestaan ja meni heti paljon paremmin. Loppuun otin vielä yhden luoksetulon ja sitten riehuttiin oikein kunnolla.

Oli kyllä tosi kiva treenata ja Freddystäkin näki että se oikein nautti kun pääsi tekemään. Oli kyllä vaikea hillitä itsensä ja jättää siihen kun meni niin hyvin.

Sukanvaihdon aikana on tosi kätevä harjoitella temppuja, tai ainakin kuolleen esittämistä. "Pum" niin koira kellahtaa maahan ja sukan saa vaihdettua tosi kätevästi. Freddynkin mielestä sukan vaihtaminen on tosi hauskaa kun siihen on yhdistetty tämä pieni temppu. Jalasta löytyy nyt kuva täältä. Kolme varvasta, kaksi anturaa ja yksi kynsi. Varpaat ovat siis mytyssä ja toista anturaa näkyy vähän varpaan juuressa.