Tänään on taas tullut lisää lunta. Lumisateen jälkeen aurinko paistoi tosi kauniisti ja hanki oikein kimalteli. Siis täydellinen sää ottaa kuvia! Freddystä kun ei ole yhtäkään "talvi-kuvaa". Samalla voisin ottaa metsästä pari kuusenoksaa kaneille jouluksi. Päästiin metsään ja kaivoin kameran esiin. Laitoin sen päälle ja näyttöön tuli teksti "Ei muistikorttia". Teki mieli huutaa. Kovaa. En sitten kuitenkaan huutanut. Enkä lähtenyt kotiin hakemaan muistikorttia. Tyydyin tavalliseen metsälenkkiin. Kuusenoksat sain sentä otettua, ne ovat nyt tuolla sulamassa.

Kaikesta huolimatta metsälenkki oli loppujen lopuksi erittäin onnistunut! Piilottelin nameja hankeen ja Freddy etsi niitä innoissaan. Sitten siitä tuli lauma pikkupoikia suksineen ja kelkkoineen ohi. Olin varma että Freddy lähtisi perään ja niinhän se meinasi lähteäkin. Sitten kuitenkin tapahtui ihme, sanoin "EI" ja Freddy kääntyi ja tuli takasin! Eikä lähtenyt enää uudestaan, vaan pysyi siinä lähellä koko sen ajan, kun leikkasin oksia kuusesta. Sitten jatkettiin matkaa ja löydettiin pojat laskemasta mäkeä. He laskivat kiljuen jyrkkää mäkeä alas ja vauhti oli kova. Mietin hetken, että ottaisinko Freddyn hihnaan, ettei se lähtisi jahtaamaan poikia, mutta Freddy vain vilkaisi poikia ja jatkoi matkaa! Siinä vaiheessa meinasin jo alkaa tuulettaa, mutta päätin sitten kuitenkin olla järkyttämättä poika-parkoja.

Otin Freddyn kanssa pari luoksetuloa ja olivat todella vauhdikkaita. Otin muutaman perusasennon ja lyhyen paikkamakuun ja nekin sujuivat loistavasti. Alkeellinen seuraaminenkin (koira kävelee jossain ja pitää katsekontaktia) onnistui oikein mukavasti. Freddyllä oli tosi hauskaa ja se totteli tosi hyvin -> emännällä oli hauskaa!

Blogin ulkoasukin muuttui hieman. Olin laiska ja poistin vain lehdet taustalta ym. pientä säätöä, mutta muuten ulkoasu on lähes samanlainen kuin edellinenkin. Tarkoitus ei ollutkaan tehdä mitään radikaaleja muutoksia, vaan halusin vain syksyisen ulkoasun pois.

Ja nyt pitäisi lähteä ostamaan joululahjoja, hyvissä ajoin, kuten aina!