Tarkoitus oli mennä treenailemaan hiekkakentälle, mutta kylmyys hirvitti, joten jäin sisälle silppuamaan nameja ja treenataan sitten huomenna. Eikä mitään selityksiä - huomenna treenataan. Tänään tehtiin vain ihan normi lenkki, samallahan sitä olisi tietysti voinut treenata...

Treenaamisen siaan temppuiltiin sitten sisällä. Vilkuttaminen on ehdottomasti Freddyn lemppari ja sitä se jaksaa esitellä kaikille. Myös kuoleminen on noussut lempparilistalle. Pitäisi joku päivä kuvata noita temppuja niin saisi laitettua tänne. Siinä samalla sitten totesin, taas kerran, että Freddy osaa kyllä istua ja mennä maahan, mutta se ei oikein osaa nousta sieltä takaisin istumaan. Treenailtiin siis tätä vähäsen ja hyvin hoksasi jutun, vaikka ensin tarjosikin kuolemista koko ajan. Sitten tuli seuraava ongelma eteen; Freddy ei osannutkaan enää kuolla, vaan nousi koko ajan istumaan. Lopetettiin sitten kun kerran onnistu, kun koiruli oli selvästi ihan sekaisin. Kokeiltiin myös pikkasen ryömimistä ja sekin lähti hyvin käyntiin.

Kokeilin sitten pienen tauon jälkeen uudestaan ja meni jo paljon paremmin. Onnistui sekä kuoleminen että istuminen. Oli kyllä kiva tehdä kun koira oli ihan innoissaan mukana ja tarjosi hyvin eri juttuja.

Ja muutama kuvanen aamupäivän koirapuistoilulta, narupallo oli taas mukana ja meillä oli oikein kivaa, vaikkei kaikki kuvat onnistuneetkaan.


Kuva tärähti, mutta oli pakko laittaa todisteeksi Freddyn älykkyydestä


Lumiturpa


Possu