Pennun kanssa on kiireistä. Sen takia en ole kauheesti ehtinyt kirjoitella tänne, mutta tässä tulee taas meidän kuulumisia. Viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut paljon. Olen aina suunnitellut kirjoittavani illalla, ja kerran taisinkin jo aloittaa, mutta se jäi sitten siihen. Mistäs sitä aloittaisi...

Ainakin Freddy on kasvanut paljon. En ole nyt punninnut sitä, mutta kuvistakin huomaa selvästi että se on kasvanut. Kynsiä ollaan leikelty, turkkia harjailtu ja hampaita tutkittu. Ollaan matkusteltu bussissa, käyty jäähallilla ja kampaajallakin. Freddy on tosi reipas eikä arkaile ollenkaan. Monet on siitä jo huomauttanut että se on todella reipas sheltiksi :)

Tässä yksi päivä kun olin Freddyn kanssa metsässä pomppimassa, eräs kävelyllä oleva nainen tuli juttelemaan. Kävi ilmi että heillä on melkein täsmälleen saman ikäinen sheltti-poika! Juno on Freddyä vain kaksi päivää vanhempi. Sovittiin sitten että me menemme Freddyn kanssa heille kylään ja pojilla oli tosi kivaa kun pääsivät leikkimään. Eilen käytiin taas siellä leikkimässä ja kivaa oli! Tosi hyvä tuuri kävi, melkein naapurissa on ihan saman ikäinen shelttipentu!

Otin eilen kameran mukaan, ja kun piti alkaa räpsiä kuvia, huomasin että akku oli jäänyt kotiin. Eli se siitä sitten. Ekalla kerralla kamera oli akkuineen mukana, niin sain räpsittyä vähän kuvia. Ikävä kyllä asetukset olivat ihan väärät, niin kuvista tuli melkoisen surkeita. Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa.

Kaverillani on villakoiranarttu Sandy, niin ajattelin että Freddy voisi saada tavata Sandyn, koska se on todella kiltti ja rauhallinen. Torstaina Sandy kävikin täällä kylässä. Freddyn mielestä Sandy oli ihan huippu niin kauan kun se istui paikoillaan ja sen korvissa sai roikkua vapaasti. Mutta se oli vähän pelottavaa kun Sandy lähti mukaan leikkiin. Yhteiskuvan saaminen oli melkoinen haaste, mutta lopulta se melkein onnistui.

Tapasimme myös metsässä ohimennen yhden corgin, joka oli Freddyn mielestä ihan huippuhauska. Se meinasi lähteä niiden matkaan, mutta päätti sitten kuitenkin tulla minun kanssani.

Sisäsiisteysharjoittelu menee jo melko hyvin. Pissat tulee jo aika hyvin ulos, mutta tulee niitä sisällekin. Mutta eihän meillä vielä mikään paniikki ole, Freddyhän on vasta alle 10 viikkoa. Kakka on ollut vaikeampi saada ulos, mutta nyt sekin on jo alkanut sujua kohtalaisen hyvin.

Luoksetuloa ollaan harjoitellut jonkin verran ja Freddy tulee jo kutsusta luokse vaihtelevalla menestyksellä. Jos se on löytänyt jotain jännää niin ei tule, mutta muuten tulee ihan hyvin. Istuminen sujuu jo hyvin ja kontaktinottokin alkaa olla jo aika hyvässä vaiheessa. Freddy kyllä oppii ihan älyttömän nopeasti kaikki jutut.

Pentukurssi alkaa kuukauden päästä, sitä odotellaan innolla. Mietin vähän, että onko Freddy liian nuori kurssille, mutta kurssin vetäjät sanoivat että se on ihan sopivan ikäinen. Sinne siis :) 3.5 olisi Konalassa pentupäivät, niin tarkoitus olisi mennä sinne.

Jatkossa voisin kirjoittaa vähän useammin, niin ei tulisi kerralla tällaista romaania. Tähän perään vielä kuva Freddystä omalta pihalta. Lisää kuvia on siis Petsiessä, linkki on tuossa laatikossa oikeassa reunassa.