Käytiin taas näyttämässä jalkaa ja se oli mennyt paremmin umpeen. Siinä oli kuitenkin aika paljon rupea, joten lääkäri halusi siirtyä sukkaan, ettei se haudu siteessä ja tulehdu. Jalka oli muutenkin parantunut jo niin hyvin, että voitiin jo siirtyä pelkkään sukkaan.

Jalassa on siis lasten liukuestesukka joka suojaa jalkaa. Ulos mentäessä siihen laitetaan tietysti parempi suoja. Inhottaa vähän, kun sukkia täytyy olla kaksi päällekkäin, sillä muuten jalka kopisee kävellessä. Kun iho on ohutta eikä siinä ole kunnolla anturaa, niin se luu kopisee. Toivottavasti se korjaantuu.

Aluksi jalka tuntui tietenkin oudolta ja Freddy käveli aika paljon kolmella jalalla. Heti seuraavana päivänä se käveli kuitenkin taas ihan normaalisti. Freddyn mielestä on tosi tylsää kun se joutuu nyt taas pitämään kaulureita, muuten jalka on heti suussa taas. Toivottavasti se johtuu vain siitä, että jalka tuntuu hassulta kun siinä on pelkkä sukka ja että se menee taas pian ohi.

Tänään illalla sitten alkaakin pauke, saas nähdä mitä heppu sanoo raketeista. Onnellista uuttavuotta kaikille blogin lukijoille!