Nimittäin treenaamis-inspiraatio. Päätin taas alkaa treenata säännöllisesti tuossa läheisellä hiekkakentällä. Teen siis aina treenisuunnitelman viikoksi ja siihen kirjaan sitten tarkat toistomäärät jne. Toistoja ei todellakaan ole paljon, ihan muutama vain, ettei Freddy väsy ja että tulee enemmän laatua kuin määrää.

Tänään käytiin aamulla treenailemassa. Tuli vähän kiire, pyykkinaru oli nimittäin mennyt solmuun (siis se pyykkinaru jota käytän kun treenaan Freddyn kanssa) ja lopulta jouduttiin lähtemään ilman sitä. Treenisuunnitelma näytti tältä:

- perusasento          x3
- luoksetulo             x3
- paikallamakuu       x2   (5 + 5 sek)
- luoksetulo             x2

Kuten näkyy, toistoja on tosiaan vain pari ja liikkeet ovat helppoja. Tuo aamun treeni oli muutenkin tosi lyhyt, enempää ei ehtinyt. Nuo muutamat liikkeet mitä tehtiin menivät kuitenkin tosi hyvin, Freddy teki kaiken tosi innokkaasti ja huolelliesti. Ainoa ongelma on vain se, että tuon jalan kanssa Freddyn on todella vaikea istua suoraan alas ja näin ollen perusasento menee helposti vinoon. Freddy oli muutenkin tosi keskittynyt eikä välittänyt vaikka ohi menikin mies kahden lampurin kanssa ja jopa auto! Siinä ei kyllä mitään autotietä mene, että en tajua mitä se auto edes teki siellä.

Hinku olisi päästä joihinkin ohjattuihin treeneihin, en vain tiedä viitsiikö Freddyä viedä mihinkään treeneihin, kun jalka on tuossa kunnossa. Katellaan.

Sunnuntaina iski inspiraatio valokuvauksenkin suhteen. Aamulla kun heräsin niin ulkona paistoi tosi kauniisti aurinko. Tyrmistyksekseni äiti oli kuitenkin lähtenyt käymään mummilla ja vienyt Freddyn mukanaan, joten en päässyt ulos kuvaamaan. Sitten kävin ostamassa Freddylle uuden Hurtan pannan ja kun piti mennä ottamaan kuvia aurinko oli tietenkin jo mennyt pilveen ja tuli pimeä. Se niistä kuvista. Joten kuvia ei ole vieläkään. Josko ensi kertaan mennessä...