Siltä vaikuttaa. Elän vielä toivossa että se viisastuu ajan myötä. Ihan mielettömän hauska juttu on juosta täysiä ympäri pihaa. Siis tosiaankin juosta tuhatta ja sataa. Välillä törmäillään ties mihin, mutta ei kai se mitään haittaa :p Toisella on hauskaa niin mitäpä siitä. Yritän joku päivä saada videolle sen sinkoiluja, videokamera ei ole sattunut olemaan mukana ulkona.

Tällä hetkellä numero ykkönen hankintalistalla on aita. Freddy menee nimittäin koko ajan naapurin pihalle eikä suostu tulemaan sieltä pois. Sen lisäksi se yleensä pissaa ja kakkaa naapureitten puolelle... Että näin loistavasti menee meillä. No, ainakin se tekee joskus tarpeensa ulos... Mukavinta tässä on se, että naapurit ei todellakaan ole mitään koiraihmisiä. Freddy ei ihan ymmärrä sitä, vaan se juoksee heti naapureita moikkaamaan jos he ilmestyvät pihalle. No, aita on nyt tulossa ja se saadaan toivottavasti pystyyn mahdollisimman nopeasti. Sittenpähän voidaan pitää Freddyä vapaana pihalla kesällä ilman että täytyy koko ajan kytätä että pysyykö se siinä.

Vappu sujui meillä oikein rauhallisesti. Vappuaatto oltiin kotona ja vappupäivänä mentiin perheen kanssa Tapiolaan kattomaan vapputoria. Meinattiin ensin mennä perinteen mukaisesti Helsinkiin, mutta päätettiinkin mennä Tapiolaan, koska sinne voisi ottaa Freddynkin mukaan. Hyvää harjoitusta sille :) Hyvin meni, Freddy oli tietenkin ihan ihmeissään, mutta sitä ei pelottanut melkein yhtään. Alussa vähän ujostutti, mutta sekin meni pian ohi. Nyt on sitten käyty torilla tutustumassa ihmispaljouteen.

En ole nyt ehtinyt kuvailla melkein yhtään, joten tällä kertaa jäädään ilman kuvaa. Tämä oli muutenkin tosi lyhyt kirjoitus, niin ensi kerralla sitten vähän enemmän. Linda halusi tietää miten Lulun blogiin saa oman kuvan otsikkoon, joten laitan vielä Lindalle tämän lähdekoodin pätkä tähän perään. Muille kiitos ja näkemiin :)