Jalka on mennyt viileämmäksi, eli huonolta näyttää. Verisoluilla kestää 3-5 päivää kehittyä, eli niin kauan on toivoa, mutta ei paljon. Jos jalka menee ennen sitä huonoon kuntoon, niin sitten pitää amputoida heti, muuten odotellaan torstain kieppeille asti. Jalan selviytymismahdollisuudet ovat kuitenkin aika olemattoman pienet...

Tämä on Freddylle tosi rankkaa, se oli koko eilisen päivän lääkärillä ja tulee olemaan koko tämän päivän. Se on nyt kolmena peräkkäisenä päivänä rauhoitettu (ja lauantaina myös nukutettu). Tänään lääkärit katsovat, jos saisivat hoidettua ilman rauhoitusta. Freddy saa tosi vahvoja lääkkeitä ja on niidenkin takia väsynyt. Kaiken lisäksi se on sille raskasta, kun kaikki ovat surullisia.

Välillä tuntuu, kuin se pitäisi jo päästää pois, ettei sen tarvitsisi kärsiä. Sillä on kuitenkin suuri, nuori sydän ja käsittämätön määrä elämäniloa. Joka kerta kun sen häntä heilahtaa, tai kun se nostaa katseensa, niin olen varma, että tästä selvitään. Nyt pitää vaan toivoa ihmettä!

Kiitos vielä kaikille! En ehdi ja jaksa vastata kaikille erikseen, mutta kiitos kaikille tasapuolisesti!