Tässä joku viikko peruttiin toko-treenit huonon sään vuoksi ja maanantaina oli sitten korvaava kerta. Meidän treenikentällä oli kuitenkin jotkut paloturvallisuusharjoitukset, joten meidät häädettiin viereiselle nurmikentälle treenaamaan. Hyvin me saatiin siinä kuitenkin treenattua, mutta oli vähän turhan pimeetä, kun hädin tuskin omaa koiraansa näki

Freddy oli ihan mahdoton. Sähläsi ihan hirveesti ja haukkui, otti hirveesti häiriötä treenikavereista, joita tällä kertaa oli huikeat yksi. Aloitettiin liikkeestä maahanmenolla, jonka Freddy on joskus suunnilleen osannut. Nyt ei osannut yhtään. Se ei tajunnut "maahan"-käskyä ollenkaan, jäi vaan hölmistyneenä kattelemaan. Autoin sen kädellä maahan, jolloin meni kyllä innoissaan maahan. Sen jälkeen meni käskyllä kyykkyyn, mutta ei mennyt maahan asti ja nousi sieltä heti ylös ja jäi innoissaan odottelemaan palkkaa. Ei olla tota maahanmenoo pitkään aikaan treenattu niin ei sitten vissiin ihan osannu. Toisaalta, kyllä sen pitäisi maahan osata mennä, niin en sitten tiedä. Tota täytyy nyt treenata paljon.

Siitä jatkettiin liikkeestä seisomisella. Tätä ollaan tehty ihan hirveen vähän, mutta Freddy osasi tämän paremmin kuin tuon maahanmenon. Tein ensin niin, että pysähdyin Freddyn kanssa ja jäin talsimaan paikoilleni. Sujui hyvin, joten tein niin, että pysähdyin ensin Freddyn kanssa ja otin sitten vielä yhden askeleen eteenpäin. Ollaan tätä tosiaan treenattu ihan pari kertaa vaan, joten siihen nähden sujui hienosti.

Loppuun otettiin vielä luoksepäästävyys ja siihen perään paikkamakuu. Kesto 2 minuuttia ja etäisyys pari metriä. Kävin palkkaamassa suhteellisen usein. Pysyi hyvin koko ajan. Tämä liike on meidän kohdalla ainoa liike, joka näyttää edes vähän koesuoritukselta. Palkkailen tosiaan aika usein ja etäisyys on melko lyhyt, mutta muuten tämä on jo tavallaan kokonainen suoritus. Luoksepäästävyyden kanssa Freddyllä ei ole mitään ongelmia, se istuu nätisti ja kattelee minua koko ajan eikä noteeraa "tuomaria" ollenkaan

Ei mitkään supermahtavat treenit, Freddy sähläsi tosiaan tosi paljon ja minua jäi vaivaamaan se, miten paljon se haukkui ja otti häiriötä muista. Huomasin myös, että Freddylle pimeys on aika suuri häiriötekiä. Pimeessä se on paljon varautuneempi ja kyttäilee ympärilleen aika paljon, sekä myöskin haukkuu vähän kaikelle. Täytyy siis treenata enemmän pimeässä.

Tiistain treenit sujuivat onneksi paljon paremmin. Liikkeestä seisominen oli tänään ihan loistava, en tajua miten Freddy eilen osasin sen niin hyvin, ihan kuin olisi itsekseen sen oppinut! Nyt pystyin tosiaan ottamaan jo muutaman askeleen eikä tarvinnut pysähtyä ollenkaan. Liikkeestä maahanmeno oli sitten taas hankalampi, sitä pitää nyt tosissaan työstää. Muuten treenit meni oikein hyvin, Freddy keskittyi ja teki innoissaan. Pitää vaan tosissaan kiinnittää huomiota siihen, mitä raajoja itse heiluttaa ja mitä itse tekee. Huomasin nyt, miten paljon virheitä teen itse ja miten paljon oikeesti hidastan Freddyn oppimista. Mutta kai minäkin joskus opin.

Käytiin myös moikkaamassa Junoa ja pojat riehuivat taas tuttuun tapaan.

 
Ei kuvana niinkään onnistunut, mutta haluaisiko joku kertoa, että mitä tässä oikein tapahtuu?