Tietääköhän Freddy olevansa koira? Se nimittäin ääntelee ja venyttelee kuin kissa. Sitä, mistä se on ispiraationsa saanut, en tosiaankaan tiedä. Se ei tietääkseni ole tavannut yhtäkään kissaa. Se kyllä tottelee kuin koira. Luoksetulo sujuu jo oikein hyvin, täysin varma se ei vielä ole, mutta se sujuu jo todella hienosti. Kontaktinotto alkaa jo onnistua ja istuminen on ihan helppoa. Ehkä siitä vielä joskus tulee koira :) Ai niin, tänään opeteltiin sellainen pieni ja turha temppu kun käden koskettaminen nenällä. Ei voi muuta sanoa kuin että tuo penska oppii ihan älyttömän nopeasti!

Aamun kirjoituksen jälkeen iski inspiraatio, niin oli pakko päästä taas illalla kirjoittelemaan. En kyllä tiedä lukeeko kukaan tätä blogia, vai eikö kukaan vain jaksa lukea tätä? Kommentteja ei nimittäin oikein tule. Jos joku tätä lueskelee, niin siitä saa ilmoitella ;) Olisi kiva saada jotain palautetta :) Vanha ulkoasukin kyllästytti, se oli tylsä ja mitäänsanomaton, joten päätin vaihtaa senkin. Edelleen käytetään valmiita sivupohjia, en minä niitä itse osaa askarrella. Tuo otsikkokuva tosin olisi kiva saada vaihdettua, jos joku tietää miten se tapahtuu, niin olisi kiva jos kyseinen joku viitsisi valaista minua asiasta :)

Tänään oli kyllä aivan ihana ilma! Yli 17 astetta varjossa ja aurinko paistoi. Tuli ihan kesäinen fiilis. Päätin käydä Freddyn kanssa metsässä kävelemässä, ja kivaahan se oli. Muutkin koiranulkoiluttajat olivat lähteneet oikein kunnon lenkille, koiria oli metsässä paljon. Freddy ei kuitenkaan saanut leikkiä muiden, paitsi yhden vanhan bordercollieherran kanssa. Se olikin sitten tosi hauskaa, ja Freddy meinasi taas lähteä bortsun matkaan. Päätti sitten kuitenkin lopulta tulla takaisin.

Järven rannalla oli ihana pulikoida niin että tassut kastu, ja sitten ne upotettiin mutaan... Kotona odottikin sitten pesuoperaatio, josta selvittiin kunnialla.

Tässä hieman päivän kuvasatoa:


Söpö poika <3


Freddy tekee löytöjä


Vähän lisää löytöjä


"Mamma kutsuu..."


"Tullaan, tullaan"


"Tullaan mamma!"

Illemmalla kaverini tuli kylään, ja ihme kyllä Freddy jaksoi vielä riehua oikein antaumuksella. Meillä on iso takapiha, mutta se tuppaa välillä jäämään vähän liian pieneksi Freddylle. Naapurin piha onkin alkanut kiinnostaa yhä enemmän ja sillä puolella onkin tultu käytyä pari kertaa. Naapurit ehdottikin jo että laitettaisi aita tuohon väliin... Kyllä mekin ollaan sitä aitaa mietitty, kivempi pitää koiraa pihassa kun ei tarvitse koko ajan vahtia ettei se karkaa naapurin pihaan.

Illalla päästiin grillaamaan kevään ensimmäiset grillipihvit :) Kyllä kai se kesä sieltä vielä tulee.