Tänään Freddylle tuli siis mittariin täyteen kolme kuukautta! Nopeasti aika kuluu, Freddy alkaa jo olla iso poika :) Kahden viikon päästä alkaa jo pentukurssi. Hyvä niin, saan vähän lisävinkkejä tuon otuksen kouluttamiseen. Sisäsiisteys ei nyt vähään aikaan ole edennyt kauheesti, edelleen pissii ulos jos sen ehtii sinne kiikuttaa, mutta pissoja tulee kyllä myös sisälle. Tosin viime yön Freddy oli pysynyt ihan kuivana :o Tänään voisi vielä punnita Freddyn ja mitata säkäkorkeuden.

Tässä vielä kuva kolmen kuukauden ikäisestä poitsusta:

Ensimmäiset rokotuksetkin on nyt hoidettu. Freddy oli tosi reipas ja innostui oikein leikkimään lääkärin kanssa :) Neljän viikon päästä suuntaamme takaisin sinne. Kyselin samalla TET-paikoista, ja pääsen varmaan syksyllä sinne TETiin :)

Usein sanotaan että koirat alkavat muistuttaa omistajiaan, tai sitten toisin päin. Meillä tämä prosessi on tapahtunut melko nopeasti, tänään sain nimittäin kuulla olevani ihan saman näköinen Freddyn kanssa :D Voisin vaikka joku päivä laittaa meistä yhteiskuvan. Eli siis listalla on nyt video ja yhteiskuva.

Tällä kertaa ei pidempää tarinaa, ensi kerralla taas lisää :)