Nimittäin muokata blogin ulkoasua sellaiseksi, kuin haluaisi. Valmiit sivupohjat on niin tylsiä eikä niissä ole mitään omaa, mutta minkäs teet, kun ei ymmärrä. Jonkin verran osaan jo itsekin muokkailla, mutta tällä hetkellä haluaisin tietää, miten tuon valkoisen taustan (sekä tuolla reunoilla, että tässä tekstikentässä) saa vaihdettua sellaiseksi kuin haluaa. Haluaisin nimittäin saada blogista vähän persoonallisemman ja syksyisemmän. Joten jos joku osaa auttaa, niin apu on ehdottomasti tervetullutta.

Freddy on jatkanut riehumista, sitä saa jarrutella ettei riehuisi niin kauheesti, ei varmaan tee tuolle jalalle kovin hyvää. Jalka alkaa äsyttää sitä enemmän ja enemmän, kun se on aina vaan tiellä. Juostessa se roikkuu perässä hidasteena ja muutenkin koko jalka ärsyttää.

Sitten muutama aamulla otettu kuva. Otin hirveesti posteuskuvia Freddystä, mutta en vissiin keskittynyt kovin paljon, nimittäin kun latasin kuvat koneelle, huomasin, että melkein jokaisessa kuvassa Freddyn naaman edessä on pitkä heinänkorsi. En jaksa alkaa muokkailla niitä, joten ne kuvat jää nyt sitten laittamatta.

Huomenna mennään taas lääkärille, Freddy joudutaan mahdollisesti rauhottamaan, koska jalassa on nyt niin paljon tuntoa, että se voi sattua aika paljon. Katsotaan tarkemmin huomenna,